6
Jul

Denk Eens Anders

   Posted by: wkossen_admin   in Dutch, Willem Kossen

Na lange stilte komt dit weblog opnieuw tot leven. Althans, dat is mijn wens en bedoeling. of het lukt om dat vol te houden is natuurlijk een tweede… Ik ga dingen anders doen, maar ook juist schrijven over dingen anders doen. Allereerst is de taal voortaan Nederlands en zal ik soms een verhaal in twee talen publiceren. Ten tweede schrijf ik niet meer zo in algemene zin over techniek, maar meer in het bijzonder over wat ik in de wereld om me heen tegenkom over de omgang met techniek. Dat betreft dan vooral de overheid en mijn stukjes zullen meer het karakter hebben van ‘opiniestukken’.

Wat blijft is dat dit weblog mijn persoonlijke meningen, ervaringen en wetenswaardigheden bevat. Ik schrijf namens mezelf en vertegenwoordig daarbij geen organisaties, overheden, werkgevers, leveranciers, vrienden, klanten, belanghebbenden, sponsoren of andere derden. Ik schrijf op basis van concrete technologie, organisatie, processen enz, en maak dus geen science fiction (wel een leuk idee, maar dan voor een ander weblog). En ik schrijf niet met de bedoeling er rijk van te worden of anderszins iets groots mee te bereiken, jouw reactie en onze discussie is mijn beloning, dus houd je vooral niet in…

Waar kun je dan aan denken? Dat blijft nog even de verassing. Ik heb al wat ideeen voor onderwerpen en die gaan binnenkort wel komen.

Groet

Willem Kossen

Related posts…


If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!
This entry was posted on Friday, July 6th, 2012 at 15:57 and is filed under Dutch, Willem Kossen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Word count: 220

You can leave a response, or trackback from your own site.

One comment

 1 

Aromatherapy therapy is quite effective and popular till date and people do not mind spending money for the therapeutic effects of fragrant herbs, flowers and essential oils.

March 5th, 2014 at 14:12

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Copyright © 2008 - 2010 Willem Kossen

you're welcome to reuse under certain conditions. It is licensed: Attribution-Non-Commercial-Share Alike 3.0 Netherlands

Internet Blogs - BlogCatalog Blog Directory


Page Rank

look here:

Blog Directory Blog Directory